Laskentapalvelut kaikille yritysmuodoille yrityksen elinkaaren eri vaiheissa

Asiakkaanamme olet erityisasemassa. Sitoudumme auttamaan sinua yksilöllisesti yrityksesi eri vaiheissa.
  • Yrityksesi alkutaipaleella saat meiltä vastauksia moneen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. Pohdimme ja teemme kanssasi yritysmuodon valintaan vaikuttavia laskelmia, autamme starttirahahakemuksen täyttämisessä, kerromme tarvittavista vakuutuksista ja yritystoiminnan rahavirroista .  Laadimme halutessasi yrityksen perustamispaperit, ja kerromme yritystoiminnan rahoituksen lähteistä ja verotuksesta. Opit tuntemaan sinulle kenties vieraita termejä, -Yel, debet, kredit. Avullamme saat polkaistua yritystoimintasi käyntiin vaivattomammin. 
  • Kun on aika ottaa seuraava askel ja kehittää yritystä suuremmaksi, tuemme sinua tarkempien kustannus- ja investointilaskelmien avulla eri tukihakemuksien täyttämisessä, yrityskaupoissa, henkilökunnan palkkaamiseen liittyvissä kysymyksissä ja kassavirtalaskelmia hyödyntämällä. Autamme sinua hallittuun kasvuun, jotta rahasi riittäisivät myös huomenna. Avainsanoja ovat kannattavuus ja vakavaraisuus.
  • Yrityksesi kohdatessa haasteita, joihin toivot ulkopuolisen apua, olemme omine verkostoinemme sinua auttamassa.  Keskustelemme kanssasi luottamuksella kaikissa ongelmatilanteissa ja pyrimme löytämään kanssasi ratkaisun, joka auttaa yritystäsi uuteen nousuun - joskus oikea valinta on aivan ilmeinen, mutta sen löytää vasta kun sitä yhdessä etsitään.
Kaikkien laskelmien pohjana on hyvin ja ajallaan tehty kirjanpito. Me huolehdimme siitä.