Kuitteja, tositteita, lippuja ja lappuja

Kirjanpidossa tositteistasi, tiliotteet, laskut, kuitit...   Aineistosi päätyy järjestykseen, josta kuitit löytyvät helposti myös jälkikäteen.
Voit kääntyä puoleemme myös yritysjuridiikkaan ja työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. ..laaditaan tuloslaskelmaa ja tasetta, päivä- ja pääkirjaa..
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.


Kun yritys voi hyvin, yrittäjäkin voi hyvin. Tavoitteemme on pitää huolta hyvinvoinnistanne. Jotta kirjanpidosta saataisiin luotettavaa ja tarpeellista tietoa päätöksenteon tueksi, tarvitsemme kaikki yritystoimintaan liittyvät kuitit, alkuperäisinä, kirjanpitoon.

Paperille tulostuneet kassakuitit pitää kopioda, jotta ne säilyvät monta vuotta lukukelpoisina.Yritystoimintaa verotetaan yhtiömuodosta riippuen eri tavoin. Saat verottajalta ennakkoverolippuja, verotuspäätöksiä ja selvityspyyntöjä. Kaikkia näitä verottajan lähettämiä kirjeitä tarvitaan verojasi laskettaessa, joten toimitathan ne myös meille kirjanpitoon. Asiakkaanamme neuvomme sinua ja käymme yhdessä läpi yrityksesi tilannetta aina kun siihen on tarvetta.

Autamme sinua mielellämme.